Monday, December 13, 2010

hari yg damai

salam sume..
tora harap arini adalah hari ceria kita sume yer
sbb arini tora dah kembali seperti sediakala dah tak KENAPA dah =)
thanks utk sume kawn3 yg sudi memberi semangat dan sokongan yer
tora sgt hargai setiap kata3 semangat dan jawapn kepada KENAPA tu =)
sebenarnya tora baru sedar tora ni keje tah hingat dunia cuti pn tak 
so apa lg..stress+penat+lesu dan bila dah ada sume tu mula la tora tingat hal3 sedey
tingat arwahyarham ayah tora ye la dulu kn sume ayah yg akn sediakan utk tora
cm tora stress sbb skrg ni segala3nya tora kena usaha sndiri tak da org pn nk tolong tora
mmg skrg tora rasa keseorangan...mmg terasa sgt kehilangan ayah bila masa tora sgt memerlukan pertolongan tak ada org pn nk hulurkan tangan membantu tora
nk arapkan mak pn skrg tora yg kena amek alih tmpat ayah jaga mak mana blh arapkan mak sbb mak pn perlukan tora...sedih sgt bila tingatkan segala pengorbanan ayah
biasa la kadang3 tu kita akan rasa sedih, sunyi, marah sume le
tu mmg dah lumrah manusia kan..normal la kn klo sumtimes perasaan itu menyelubungi jiwa
apa3pn tora bersyukur sangat dgn kehidupan tora skrg ni..semoga hari3 lain lebey baik dari hari ini..thanks to all my friend yg sentiasa ada d saat tora memmerlukan sokongan dan pertolongan..tora sayang kamu semua =)

18 comments:

  1. sabar ye.satiap yg blaku ada hikmahnya

    ReplyDelete
  2. yeaaaaah~ u go girl!! i luv u too. tehee~ (^_^)v

    ReplyDelete
  3. semoga rindu itu memandu cik tora untuk menghargai hidup ini dgn sebaiknya...lama nk tinggalkan komen tp malu ;)

    ReplyDelete
  4. salam...
    SAYANG tora juga
    he he..

    ReplyDelete
  5. @Dunia Mayaku thaks akak..mmg betol yg akak ckp tu kta yg msh d beri peluang idup kt dunia ni msti menghargai peluang tu sebaik3nya sblm kta pn d pgglNYA kn =) akak jgn malu komen je k pasni hehe.tora sgt hargai setiap komen dr akak tu =)

    ReplyDelete

sesi ramah mesra jgn malu jgn segan yer