Tuesday, December 14, 2010

hari berfoya-foya sedunia =)

hye3 sume
kamu3 sume udah lunch ker..
klo blom jom tora temankan hehe
tora pn blom lunch lg ni lapo lak asa..lunch tora ari ni 2 in 1 skali dgn breakfast =)
hari tu kn tora cuti sehari tu mmg blog tak bukak ler..mmg nk cuti sungguh3 ni hehe
so pergi la berfoya-foya dan berseronok dgn dua arg PA tora ni 
bkn sorg ek PA tora 2 org tau hik3
huh baru sedar last berfoya-foya time amek jubah aritu
lama gak kn..so apa lagi betekad cuti sehari itu utk releasekan segala malah prob keserabutan 
setelkan segala benda tertunggak sume la..dlm satu aritu fuhh lega..
first tu pegi usha3 keta kekeke..mcm byk duit ja p msk kedai perodua aritu siap pegi tanya sume ler =)
belakon kunun3 nk beli kah3..
belagak mcm org dh nk beli keta dah..lesen pn tak dpt lg nk beli keta kueng3
pas da puas cuci mata tgk keta pegi byr insurans moto dah sebulan due die br pegi byr nsib le tak kantoi dek pak polisi dan JPJ itu =) 
dah nk tekantoi pn tp misi menyelamatkan diri berjaya kekkee
lepas dah abesh sume pegi ke Alor star mall berhuha-huha..
pegi menjerit dlm bilik karok lepaskan tension 
sungguh sopan mereka3 ini pada hari itu..sejam dlm bilik itu pas kuar sora sume rocks gitu
serak3 ooo kalah ella kekeke..
 
 kuar berNjoy pn muka tak ceria gak kan..huhu..apa lah

 ni syida merangkap pemandu pelancong hari itu =)

 peace**no sedih3 anymore hik3

 tekun berusaha memilih lagu utk mengeluarkan suara lemak merdu 
tgk tangan tora itam giler beza dgn lengan tora 
tu ler perempitt tegar hiki3

 adik tora..die ni pantang ja tora nk kuar sume nk ikt tora nk dating pn nak ikut sibuk je kn die ni..dia pegi dating tora tak sibuk nk ikut pn huhu..

lepas dah puas bersenok3 pegi belajar keta dgn cikgu syida hehe 
ni cikgu syida yg wat video tu tau yg femes tu die la yg ajar tora aritu =)
mampus nk pecaya kn mmg tora tipu pn cikgu syida baju kuning kat atas tu ler..
belajar ler 2 3 round pastu balik ler umah masing3..ape3pn enjoy sgt aritu =)

p/s: sape3 yg nk beseronok3 ajak la tora hehe..oppss thanks yer cikgu syida kekeke..

39 comments:

  1. jom3 tora..dtg la s.alm..kiter g karok n main bowling.miera bawak tora..haha, g sunway ke.jom la..gian ni

    ReplyDelete
  2. amboi, meriah benar cik tora bejalan2 yer...huhuhu

    ReplyDelete
  3. @cik miera haha..huissh jauh tu dlu time stdy kt cna on je la skrg ni nk on tu ssh sket la 6 jam pejalanan tu =) hehe..xpe nti kte plan k =)

    ReplyDelete
  4. @Zoulhusni:My Emancipation meriah tu dok sgt ler hehe seronok je lebey kekeke..jom kuar dgn tora =)

    ReplyDelete
  5. @tomatokering :) haha joli3 suka ati girang d hari ahad =)

    ReplyDelete
  6. wa.. kuar berfoya2 sampai ke karaoke..hehe.. i like!

    ReplyDelete
  7. comel2nya kakak ngn adik2 aku ni~~

    hakhakhak

    ReplyDelete
  8. komen gambar yg first tue..

    Muka tak ceria sbb dah letih jejalan tue...

    ^__^

    http://fadthnwan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. salam...
    nice sandal..?
    selamat beriadah..

    ReplyDelete
  10. ahahhahhaa cik shida dari parit ke? hahaha kelaka ade, mcm giler pn ade. wahahah

    ReplyDelete
  11. Jom2 Tora kita befoya2 hehehe.... Nak pi mana ek!!tgh fikir nih)Cehhh macam la betul2 kih3.

    Tora pilih lagu apa aritu?? hehe..

    ReplyDelete
  12. Alaaa tora dah pegi detink ke? Baru je nak detink ngan tora... :(

    http://profhariz.com

    ReplyDelete
  13. ingatkan cikgu syida yang hot tu.hehe

    ReplyDelete
  14. @L@g3nd@ buD@k N@k@L plzzz i adik ogeyy u tu yg abg hahah..x sdr dri dah tua bejanggut dah

    ReplyDelete
  15. @hans apa lagi hans jom la befoya3 sesama hehe

    ReplyDelete
  16. @~♥ iella ♥~ hehe pandai awk ni yer..letih la tu dah bosan dah bejln =)

    ReplyDelete
  17. @zulkbo hhaha..ni ayat puji ker perli ni kekeke..tora pakai siper jamban jer aritu haha..=)

    ReplyDelete
  18. @panggil aku sheh kakaka..tu la aku klo tension bosan ker ngadap video dia la haha..lawak kn =)

    ReplyDelete
  19. @ツbieaz@bie Azreenaツ hhe tingin nk terbang pegi brunei bie =) insyallah ada rezki smpai la tora kt cna nti tora calling3 bie k =) tora nyanyi lagu dangdut wkakakak..sume jenis lagu amek ahha

    ReplyDelete
  20. @Eazy Izzuddin ha blh gak lama x pegi sana dlu ada la pegi=) skrg dah kembali ke tanah air dah jarang da le pegi cana hehe

    ReplyDelete
  21. @cik EPAL best jgk la cik epal sekali sekala =)

    ReplyDelete
  22. @Cikbelog haha klo btol la kan femes skali tora pastu =) siap blh msk dlm video3 die pe ekeke

    ReplyDelete
  23. hahahahaha
    ekau dkt aloq setaq ker ajak den berfoya2 nih?
    hohohoho

    P/S : Mari Memasak Laksa Sarawak Bersama Chef Hans

    ReplyDelete
  24. @hans ha la tora kt alor star je ni hans kat area mana yer =)

    ReplyDelete
  25. @faizzach depa mana yg comey tu kekekke..hehe..depa3 amap3 suma comey ler =)

    ReplyDelete

sesi ramah mesra jgn malu jgn segan yer