Friday, November 12, 2010

~~aWarD DTg LaGi~~

tora dtg lagiiiiiiiii 
asyk tora je dtg lg
kali ni bia la award lak dtg lg hehe
kenyang nye pekena keteow goreng td..
tu la org kta nuh..org melayu ni kalo x mkn nasi shari mmg perot die asa len le kn
mkn keteow ni perot x ckp padat jdnya kena mkn nasik jgk la br asa knyg..
bkn apa sebabnya peerot spesis perot tong kakakakaka
dah3 malas nk ckp byk sbb nk p mkn nasik lak pasni =)
ni tora dtg award lg la..
kali ni tora kumpul award3 ni dlm 1 entry sng sket nk wat koleksi 
ha tudia awardnya

1) award ni dtg dari cik erza dan wasabi comey lotey ni =)

 da dpt award tu sudi2kn lah menjawab soklan cepumas ye

1.berikan 1 nick name untuk sy 
 zafar keh3 ok x hhehe

2.ucapan untuk pemberi award ini 
 awk..tora ucpkan selamat menjawab paper kimia dgn jayanya ari sabtu ni ye dan doakan kamu dpt result yg gempak tu..amin ;-)

3.berikan 6fav artis / singer / group yang korang minat 
 - rihanna
- mariah carey
- ziana zain
- farid kamil
- lisa surihani
- bunkface

bagi award ini kepada kawan kawan blog / followers
(minimum 10 org)
fia
yana
syue
shima
mier@merr
fobia
keen

2) award ni lak dtgnye dr kawan baru tora yg lemah lembut gitu iaitu shima 
tora tgk orgnye lemah lembut le nk tau lemah lembut ke x pegi la lawat blog dia k =)

wah comey jgk ye blog tora ni =)
ptt le ramai yg ckp comey je blog ni hahaha
dah3 mula dah nk angkat bakul sndiri
apa3pn tora ucpkan tq sgt pada kwn yg kasi award kt tora k
muahhhhhhhhhhhh3 luv u all larh =) kkekkekekee shukenye hi3


5 comments:

  1. tahniah dpt award..
    i pun minat lisa surihani :D

    ReplyDelete
  2. weeee...tenkiu....\
    santekkah blog ai?
    haha..dah kembang pankreas neh..

    ReplyDelete

sesi ramah mesra jgn malu jgn segan yer