Friday, November 12, 2010

jejak kasih punye cerita

jom sume kita mengimbas kembali zaman kegemilangan alam persekolahan kta dolu3 punye
kalo bukak je cite zaman dolu3 tu msti tak abes sehari kan ada ja cita lawak sedih gembira sume ada
bak kata pakcik comey tu macam-macam ada =)
tak kurang juga kisah cinta monyet time sekolah dlu kan
korang penah tak bercintun monyet dolu3 ni hehehe
kalo ada jom la share hehehe

alkisahnye tora n kwn3 wat reunion la 
kira lama la ktrang tak berjumpa ni..
pas je SPM trus ikut haluan masing3
dlu3 lak stay kt hostel mmg femes gak la kt sekolah dlu hehe
ye la kan dlu sekolah agak giat mara gak la jd pengawas sekolah la asrama la atlet la sume la
cm gila kuasa lak tp tak da la tahap maksimum ye sume nk amek no3
tora d shy gurl heheeh
nk tau tora ni malu ka tak dulu3 time nk g lab LK dlu kan senior mcm monyet je 
pegi kt tingkat kelas dok jerit3 pggill 'mastura' ishhh mau lari tora pye tamau dkt dgn klas monyet senior3 tu
huhu dorang tau tora ni malu lagi la suka sakat tora =)
mmg situ je laluan nk g lab nk g laluan satu lagi jauh la kdg3 tu hendap dlu tora nk lalu kt situ
kalo ada ckgu dlm kelas drg oke la lega trik nafas lega hihi
pegi surau pn dorang jerit3 pgl
mmg dorang ni pakat ramai3 nk kenakan tora..mmg geram tol la time tu
aishh tingat time dlu 3 sweet sgt asanya hehe..
so korang lak ada kisah cne..jom la share =)

ni reunion yg ktrg wat setelah 6 tahun tak berjumpa after SPM
mmg best la ye la ada yg tora da tak kenal sebb beza sgt time sekolah dgn skrg ni
tmbh ada yg dah kawin pn ada anak pn huhu
yg lelaki lak pye le membesar (buncit) je tora tgk
dlu cekeding je hehhe sempat ag mengutuk ye kamu tora  =)


 sarah..liza ...wahida classmate tora ni
liza skrg da pn keja sarah n whida skrg kt uitm shah alam =)

 reunion ktrg ni utk batch 2004--2005 
temasuk kelas lain3 ler..KA KE KM le bdk3 vokasional sume le =)


 ni suma dara3 pingitan tau 
sume belom bekahwin lgi hehe..sapa ye yg nk kwin dlu dlm sume3 ni keh3

 penghuni3 hostel dulu ni

 tudia bebudak lelaki skrg sume buncit3 belaka kah3
ada la 2 3 org yg kempis kena pakai tips3 tora bg ni bg x buncit hehe

 ni die pasangan cinta monyet smpai la cinta tak monyet
kekal gak dorg ni kan x lama lg da pn nk berkahwin..
mata tu kena apa en abg ooiii hehe
br je pas excident siann nsb le blh d selamatkan lg mata tu

cm orientasi lak reunion aritu sbb ada sesi suaikenal lg ada ramai yg x bape nk kenal dah kwn3 die dlu 
kena gtau lak skrg ni wat pe keja mana da kawin ker  hehehe
pe3pn tora happy sgt sbb kwn3 tora byk da bekerjaya da stdy di ipt3 
takda la org ckp ckp tak ketahuan tak da la yg terjerumus ke alam yg x elok
pe3pn tora doakan kalian sume berjaya dlm idup masing3 ye

p/s: ktrg nye reunion akan d adakan setiap ari raya ke 4 setiap thun so sapa3 nk join jom la hehe..
korang jom la share zman sekolah dlu hehe kisah3 lucu ka pe la =)

12 comments:

  1. adoi singgah jap ni.
    nt kalau de mase, i cite la. byk kot n.. i rase dh cite dlm blog kot. entah
    heheh
    pape pn, sonok jumpe kawan lame kan? hehe

    ReplyDelete
  2. bestnya buat reunion..
    i dh lama x wat reunion..

    ReplyDelete
  3. wahhh mmg bnyk kalo nak dikupas...hehe..yg pasti mase skolah xde cinta monyet cuma adela crush kt sum1 tp dalam diam je..xpernah gtaw:p hehe

    ReplyDelete
  4. zmn sekolah adalah zmn yg paling best dlm hidup..;)
    sy pun tgh cari sorang kwn..dah lost contact hampir 5 thn..

    ReplyDelete
  5. SHEH: HAHA wokeyh nti kta open table cite kenangan dolu 2 =) hah nti nk jpe bdk3 kelas kta =) jpe nti ye huhu

    amirrahzawani: hah u wat le jpe kwn3 lama msti best tau =)

    ReplyDelete
  6. cikfia: best sgt =)

    alexayussida: hehe klo kta suka org tu walupn dia tatawu msti kta yg malu bila teserempak dia kn =) pdahal dia tatau pe pn..tora pn pnh la cmtu gak kekekeke

    ReplyDelete
  7. yott: ha tu la sedih kn kwn lama kta x jpe3 n tatau la cita dia kn..tora pn ada la sorg classmate dlu tatau la dia cne skrg ni huhu sedih

    yana: tgu amek jubah kta jpe k =)

    ReplyDelete
  8. tak de cinta monyet..
    dah abis sekolah baru becinta..
    akak ni kan budak baik..
    hahahha

    ReplyDelete
  9. skola mana dulu... gurl yg dok ngn enche boipren dia tu cam knal ja...

    td wat reu gak..hee

    ReplyDelete
  10. diana: hhaa blh la geng dgn tora kak tora pn bdk baek kekekeke iye3 je kn =)

    miera: tu reunion sek teknik bt lanchang dlu..kenal ker nama dia shida =)

    ReplyDelete

sesi ramah mesra jgn malu jgn segan yer