Friday, December 30, 2011

~ 2011 bakal pergi meninggalkan ku ~

salam sume
petama sekali tora panjatkan kesyukuran kepadaNYA
kerana masih lg di beri peluang untuk berada di bumi ini
mengharungi saat susah payah pahit manis liku-liku hidup di dunia ini
ALHAMDULILLAH
sedar tak sedar lagi sehari ja lagi kita bakal meninggalkan 2011
dan di ucapkan selamat datang tahun 2012
tatkala mengimbas kembali apa yg terjadi sepanjang 2011 dalam idup tora
tetiba je senyum sendiri dan ada kala sedih datang
macam2 liku-liku idup pengalaman baru yg tora dpt sepanjang 2011
sume tu akan tora jadikan sbg pengajaran dan pegalaman idup yg tersgt indah dan berharga dlm idup tora
korg pulak cmne??
apa yg tora arapakn 2012 adalah tahun yg membawa lebih kemanisan dan kejayaan serta kebahagiaan dlm idup tora nanti..
2011 tora dh betukar status menjadi tunangan orang
insyallah bulan MEI 2012
tora bakal memikul tanggungjawab baru sbg isteri org pulak =)
harap status itu nanti membawa lebih kebahagian dlm idup tora
baru tora sedar jodoh pertemuan sume sudah di tetapkan dlm idup kita kan
tora terima jodoh yg di tetapkan seadanya
nk cite balik pertemuan tora dgn tunang tora tu sgt la panjang hehe
apa yg tora blh katakn cinta PLKN
padahal dulu time dekat KEM tu pye la mati-mati tak nk kt dier tu hehe
sbg pengajaran cm org dulu2 cakap 
org yg kita tak nak tu la yg selalunya kita dpt
so skrg dah kena dkt batang idung tora sendiri he

tak pe la biarkan 2011 berlalu pergi
bersedialah kita sume mengorak langkah menuju 2012
tora nk fokus 2 benda yg penting dlm 2012 ni

1
~ usaha mendapatkan kerja yg lebih baik ~ ***
2
~ bergelar isteri orang ~ ***


** tertarik dgn kata-kata di atas  **

2 benda yg tora list atas yg tora nk fokus dlu tahun 2012
yg laen tu cm biasa ler financial plan dan sewaktu dgnnya

apa2pn doakn tora dpt merealisasikan 2 benda tu yer 
paling penting kerja yg tora arapkan =)
" semoga semuanya di permudahkanNYA"
...amin...

p/s: 2012 jgk tora berjaya menambah bilangan dua baby *anak sedara* hehe
total sumenye 9 org anak sedara dah tora ada campur siap2 
excited nk tgk bby comey kuar nanti =)

4 comments:

  1. salam..
    selamat menyambut tahun baru 2012
    moga tercapai apa yang di hajati
    tahun 2012 nanti :)

    ReplyDelete
  2. ank sedara....plan la tuk baby sndri plak.heeeeeee

    ReplyDelete
  3. nice blog! follow my blog t0o.. :)

    ReplyDelete

sesi ramah mesra jgn malu jgn segan yer