Wednesday, November 23, 2011

hala tuju seterusnya

pejam celik..celik pejam
 lagi 6 hari saja dah kembali bergelar penganggur 
dalam masa yg sama blh di katakan sbg pencari kerja tegar 
surat resign dah pn submit
tunggu contract abes end of this month
but also got calls from company yg tora apply keja
tapi yg fed up tu time dorang call la time tu tora tgh jwb call
tak kan nk tinggal customer kot tak tergamak la plak
aduyaii..tp mmg dah byk kali missed la nk jwb call dr company yg tora apply keja tu
mmg asa rugi tesangat lah
call back pn asyik user busy jer
fed up btoi!!!!!!!!!
dah decide skrg sbar je la nk rehat la dlu hingga end of this month
jd job hunters hehhee
caiyok-caiyok utk diri sendri
tolong doakan tora dpt keja cpt2 yer.
oopss sapa2 nk pakai pekerja area putrajaya, sri kembangan or cyberjaya 
please cari tora hehe



2 comments:

  1. aku taon dpt start la job hunter gak.. adoii isau tol

    ReplyDelete
  2. e'in nk cari pekerja kt jb.. nk? ;p

    ReplyDelete

sesi ramah mesra jgn malu jgn segan yer