Monday, February 21, 2011

percutian mencabar bakal direalisasikan

hoho..kwn3 sume 
tora datang lagi
kembali kepada dunia maya hehe
biasala 2 3 menjak ni byk buat promosi 
promosi pn best jgk sale up dpt la reward pegi bcuti 
bos tora pye trend klo sampai target sales yg die nk ktrg sume dpt ler pegi becuti
best!!!!! dan kali ni utk bulan march ktrg bakal ke LATA CERMIN
sapa tau lata cermin tu kt mana??
ahahaha dlm negeri kedah jgk negeri kelahiran tora tp tmpt ni pedalaman sket la
tora tye org baling pn dia tatau ada gak lata cermin tu =)
td tgk kt youtube mmg advanture giler ler tgk drg naek storm msk dlm lata cermin tu
seram pn ada jgk ler hee
bos tora gtau 2 jam lebey jgk la nk smpai tmpt ni =)
yg best tu ktrg akn bekonvoi dgn "storm" a.k.a keta pacuan 4 roda
8 buah storm akn terlibat nti hehe 
kali ni cm kem motivasi lak bos tora rancang pecutian ktrg ni =)
siap akn be camping lagi hoho best nyer last be camping pn time PLKN dulu hehe
1 dan 2 march ni tora bakal menghilang yer kwn3

p/s: bln 4 ni destinasi seterusnyer genting higlands lak klo tak ader aral melintang =) best2

9 comments:

  1. nak follow gak leh x {dgn xmalunye} hehehe
















    buleh la ek...plzzzzzzzz

    ReplyDelete
  2. bestnye tora !!!!!! nak itot !! :P

    ReplyDelete
  3. a'ah..aku pon xtaw...ada nama latar cermin tu

    ReplyDelete
  4. Lata Cermin tuh dekat Sik Kedah ker?

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum
    ini kunjungan kesekian kali ke blog sahabat :)
    dan menyimak terus update postingan yang semakin menarik
    sekaligus memberi info bahwa kangmusa telah membuat ebook baru
    "Blog Monetization Options" yang bisa diunduh disini
    terima kasih, saya tunggu kunjungan Anda di kangmusa.com
    salam hangat
    kangmusa

    ReplyDelete

sesi ramah mesra jgn malu jgn segan yer