Tuesday, November 2, 2010

buffered earning dah timbul la

kalo korang sume nk tawu 
sblm ni kan tora amat lah sgt jahil bab3 buffered earning sume ni
ada la aritu dpt 3 BE ni tp tora tak paham apa kejadah menda alah ni huhu
alih3 ignore je n BW pn malas 
aisshh rugi sungguh
mmg time tu mood n feel nk berblogging pn tak smpai tahap klimaks lg ekekkee
so mmg rugi le dpt saja tp tak naik byk sgt mmg sia3kan aje BE tu
bkn apa ada sorg blogger ni ckp klo nk bg BE tu naik tingkatkan traffic blog kta
mmg pas je dpt BE aritu mmg lama jgk le nk timbul BE blog tora
so arini tora dpt le seketul BE eheeehe
jeng3 
ini le die 
tu dia seketul BE br je dpt td hehe
seketul pn da nk bising (wink3)


tgk metered earning tora dulu ciput je dpt kan
time tu jahil sgt bab3 BE neh hehe
kali ni da teror la sket kekekeke..
mmg lama gak le nk tgu dia timbul ni almaklum le
blog tak femes ni hihi..
xpe3 janji skali skala dia mau timbul gak kn =)


p/s: BE dtg lagi beketul3 lk..tora sedia menerimamu dan menunggumu hik3

26 comments:

  1. waaa...best ar dpt BE
    dah lama sy x dpt BE tuera..huhu sedey taw..;)

    ReplyDelete
  2. tahniah tora dapat BE...dah lama dah BE tak singgah blog adah..huhu

    ReplyDelete
  3. waa..cool..saye baru dapat 25sen..haha.. tu pn dah rase excited.. fighting!! :)

    ReplyDelete
  4. wah..jelesnyerrrr.....
    nak jugaj!nak jugak!!

    nnti banje eh klu untung besor..hik2

    ReplyDelete
  5. yott: hehe..seketul ja tu pn lama tgu tau yott kekeke..ala nti yott lak dpt tgu je =)

    mawaddah: tq adah kekeke ha da lama x sgh nti x lama tu die sggh pye le =)

    ReplyDelete
  6. eryati: sama la kta hehe..sja tora dok wat kalut nuh publish n3 ni =) jom3 naikkan uwangnye hik3

    anismaira: hah lg byk sket la dr tora..ok3 jom3 kta sama3 naikkah BE kta kekekeke

    ReplyDelete
  7. mier@merr: hha miera3 kekeke..okey nti tora usahakn bg die beranak3 anak ramai k =)

    ReplyDelete
  8. apa itu BE? slalu bca kat blog org lain tp xpernah amik tahu.. hu8..
    so skang ni rasa nak gak r BE tu. hu8

    ReplyDelete
  9. yua: BE tu buffered earning =) hehe..ni cm extra $$$ le..blh d ktakn bonus gak le..sbb iklan tu akan sentiasa timbul ikut certain time le =)

    ReplyDelete
  10. cik fia: ala fia nti ada la tgu je hehehe

    nur: tq3

    sheh: wat le nuffnang kt blog =)

    ReplyDelete
  11. saya punye blog dah takde BE dah..sebab traffic pon dah kurang.hehehe

    ReplyDelete
  12. Tahniah dapat BE tapi kena rajin masuk posting baru...sekurang 2 atau 3 posting sehari baru dpt lagi tambahan BE seperti Bank Islam, Nokia, Pizza...

    Belanja capt lps ni!

    ReplyDelete
  13. pun xtau apa itu BE.. tggu la nant kot2 ada rezeki

    entri terbaru:
    pilihanraya semakin panas

    ReplyDelete
  14. tahniah dpt BE..up traffic k! =D

    ReplyDelete
  15. tahniah ye..syabas..congrate..nice..sume la..hee..:D

    ReplyDelete
  16. takpe... tingkatkan trafik mesti best lepas tuh.. hehe

    ReplyDelete
  17. hidayah: hehe tora pn asanya jp lg x da la..tgk cm da x da pn huhu

    captain: waa tq ye gtau tora tipss.bguna sgt

    ReplyDelete
  18. miya n amir: kira cm bonus la extra earning xpe3 rajin bw nti ada la

    aibaks n masmurni..tq3 ye hehe

    ReplyDelete
  19. oke, ni jeles nih.. meh nak upkan traffic tora lagi.. tora upkan traffic i jugak eh ? hehe..

    ReplyDelete

sesi ramah mesra jgn malu jgn segan yer