Tuesday, November 9, 2010

25 perkara

tora telah di berikan tugasan tora oleh kwn tora mier@merr 
mmg sgt mencabar tol la tugasan ni smpai cair otak tora yg keras ni 
tudia bwh ni tajuk tugasan yg d berikan tu

"Once you have been tagged, you are supposed to write a note, with 25 random things, fact, habits, or goal about you. at the end, choose 25 10 people to be tagged. you have to tag the person who tagged you. if i tag you, its because i want to know more about you. your cooperation is highly appreciated. haha"

blank3 tora tatau la nk start lagu mana ni hehe ( da kuaq bahasa jiwa kedah ni)
hantam ja la nuh

1) of course le tora suka mainan tora datang lagi

2) suka makan cucuq x kisah cokodok ka, cuq bom ka, cuq udang ka belasah ja janji itu adalah cucuq huhu sket3 "mak jom kta wat cucuq padahal mak yg wat sorg2"

3) mempunyai terlalu byk sgt angan3 mat jenin kah3..bkn apa asal ja nmpak keta mewah,,umah besaq..segala macm kemewahan di dpan mata maka akn kuarla pekataan ni 'ala, nti aku pn blh beli la ingt hampa ja ka' huhu..x blh blah..

4) tak reti berenang..penah bljar tp dok tenggelam gitu la x penah nk timbul dah haha..so jgn la tolak tora dlm sungai ka laut ka mmg hanyut tros la 

5) giler keja sbb dgn kerja tora dpt duit..asal je cuti sem tora msti keja sbb mata ni dok nampak duit ja hehe..yg best keja kt stesen myak le =) tatawu nape..korg tawu x napa tora suka ek hehe

6) tak ada lesen keta lagi  tp ada lesen keta L haha..janji byi dia lesen gak kan..ok jom sapa nk jd penumpang tora jom3 tora bwk k =)

7) penah patah tgn masa umur 5 thun sbb jdik monyet panjat pokok pakai baju kurung last3 kain tersangkut dan tercabut kt ranting jatoh cm nangka wangi dan terseksi seketika sbb kain kn tercabut tp pakai suar dalam yer kawn3 kah3..so tagn pn berseni berlekuk da x lurus keh3

8) bepegang pada falsafah "bkn ssh nk ssh dan bkn senang nk senang" segalanya kena usaha utk dptkan sumting..bg tora segalanya bkn free dlm dunia skrg ni hehe..msk toilet pn kena cas ooo

9) suka tido di siang ari time student dlu dan aktif d mlm ari 

10) perempit tegar (kenderaan tora adalah motorsikal wave100 merah ) 

11) tak suka mtak tolong sedara terdekat kalo ada masalah klo blh tu mmg nk elak dr mtk tolong drg sbb tatawu la da mmg perangai pelik..
 
12) suka marah adik tora kah3 padan muka dia tp baik tau tora ni

13) suka mengarah adik tora padan muka dia!!!

14) sorg kakak yg jahat =) tp still berperikemanusiaan

15) pemboros..duit masuk ssh kuar senang sgt ehe

17) mata tora still clear nk gtau ni hehe riak nampak bkn apa kemarin teman adik cek mata,,mata dia rabun dah kekekeke..

18) sayang mak
19) sayang abg (abg mana??) kekekekkeeke
20) sayang adik
21) sayang kakak tapi takdak kakak hehe
22) tak larat taip dah 
23) lapaq ni jwb tag ni
24) jom mkn
25) dah abes yessssssssssssss =)

well done to tora dtg lg kekekkeekke...
yg bawah3 tu pahe3 je la ye malas dah nk taip tp menjawab jgk kan

p/s: tora tag kwn3 kt shoutmix die k tora x list kt cni tau =)


10 comments:

  1. Takpe masih ade mase nak drive g kelas belajar renang... ;DD

    ReplyDelete
  2. yousuf: hehe pandai yer awk kekekeke..tu la pasni nk kena bljr renang lak ler

    ReplyDelete
  3. haha....

    miera pun kelawar gk masa kt U dlu... malam segar bugar.. siang ting tong!!!


    pas setel lesen P g amek lesen brenang lak eh,,.. ayag bah nnti leh p berenang...

    btw...thanx eh :)

    ReplyDelete
  4. mier@merr: hehe tu la normal la kt student dulu3 hee tu la jom mira g amek lesen renang lak hehee

    ReplyDelete
  5. "segalanya kena usaha utk dptkan sumting"

    BETOL SANGAT! chaiyyok!

    ReplyDelete
  6. hanidalvidamoss: tora sht je miss =) tq droppin here

    sheh: hehe..yessaaaa setuju jgk hehe

    ReplyDelete
  7. hehee. kdg² kena terpaksa blaja baru kita baru pandai ( contoh saye blaja renang dulu la ) ;D

    ReplyDelete
  8. saya suka cuq perram sejak duk kedah..syiokk!

    ReplyDelete
  9. haha jom blaja brenang.. da 2 kali lemas kt laut sob2 nasib ada orng slmtkan...

    ReplyDelete

sesi ramah mesra jgn malu jgn segan yer