Sunday, August 8, 2010

memang tora femes..sila akuinya ye kwn3 :-)

assalamualaikum pembuka ucapan tora utk pagi yg syahdu ni ye
(tak jawab salam dosa tau)
semenjak ke alam pekerjaan ni kepemesan tora ni giler merudum jatoh 
aisshh penat giler gak naik tangga utk keatas blik dah merudum ke bawah igt cpt le blh naek ke atas
rupanya ssh gak nk naek atas balik hihi..
bukan apa mybe berat tora betambah la tu yg nk naek tangga pn sush bangat ;p
waaaa jauhnye melalut dah3
ni nk bgtau ni sapa yg kata tora dah tak pemes ishhh tak patot3 hehe
ha tgk kan tora dah dpt award terbaru 
kali ni tora dpt FRIENDLY BLOGGER AWARD 
dari si gadis mier@merr..
jeng3 ha ni le award tu
creative cik mier kta ni kan

*purple color lak btk bunga lagi tu shuke3*

thanks ye cik mier sbb bg award ni kt tora ye..
luv u larhh muahhxxx :-)

tapi ni kena jwb soklan cepumas dulu br bleh genggam award ni 

1. Nyatakan tujuh perkara tentang anda.
*pemalu (malu3 meoww ja)
*tak pandai control speaker (ckp bisik3 tp org still dpt dgr hehe)
*suka berangan nk jdik kaya dgn cepat (kah3)
*sgt tak bley tgk org nanges 
(mende ni jd pas tora kehilangan ayah tora mmg pastu tora tak boley tgk org nanges or tgk cite sedey sbb tora pn akn turut nanges mmg beza dgn diri tora sblm ni yg ssh sgt nk kuarkn air mata emmm)
*suka bekerja dan suka dikerjakn 
(hehe takde la tora mmg suka kerja tp pantang di arah3 ni :P cmni kena jdik big bos la ye )
*masih byk yg tora nk explore dlm idup tora ni bg tora smkin kta dewasa Semakin byk perkara yg perlu kta pelajari dan pahami..continous learning la ni ye :p
*sukakan lagu raya tambah3 nk menjelang ramadhan dah ni time tu tora kalut3 la cari n pasang lagu raya hehe

(la dah ckup 7 ka baru nk truskn lagi hehe dah la ye 7 tu pn dah pening kwn3 nk baca kn hehe tp jgn ada yg menyampah ye ;p tora mmg lagu ni kn dah kua word kedah)

2.saya suka kaler ____________.
*soft pink
*purple
*(sume warna3 lembut tora suka)
nk bgtau ni tora x suka kaler itam :p sory ye itam sbb x suka kamu

turn tora lak nk pass awrd ni ye 

sila n sudi3kan lah rampas award ni ye :-)
akhir kata dari tora
selamat menjamu selera ye 

p/s: arini keja sorg lagi meh la temankan tora kt cni bosan ni aisshhh


3 comments:

  1. wahaha....thanx tora!!!!


    lurve u 2...3....4....... muaahxx

    haha

    ReplyDelete
  2. mier@merr: ur most welcome dear..muahhhxxxjgk ;p

    ReplyDelete
  3. sy pn tasuke itam. sgt sgt~! hahaha

    ReplyDelete

sesi ramah mesra jgn malu jgn segan yer