Thursday, August 12, 2010

award bulan puasa hihi

salam ramadhan al mubarak 
buat sume kawan3 tora ye
arini dah 2 ari kite puasa ye
kejap je kn
pejam celik3 pastu tup3 raya lak ishh best n syoikkk
tp baju raya pn x buat lg ni
x bley jadi ni :p
dah3 ni tora dpt awrd lgi tau :p
kali ni award dr bestie SYUE a.k.a puteri sengal lah dia nih hehe (lawak ja nuh)
nk tawu orgnye cne sila3 la angkat kaki ke tanah dia ye ;p

tadaaa ni lah award nye
award persahabatan
  

(aikk persahabatan 2010 bkn kite dh kenal dr 2005 ke..ish3 musykil3 ;p)

nway tq so much ye cik syue..

1)Bagi pulak award nie kt 5 org yg korg rsa ada nilai2 persahabatan yg baik dlm dunia blogging ni.
cik yana
cik syue :-)
adik adrinaqamarina
cik fia
cik aina

2) Apa nilai persahabatan pd stiap 5 org tu? war-warkn.. 
mereka3 ini sume kwn yg best n sporting le dan sentiasa jenguk3 tora kt cni ;p

3) Sla gtaw apa perkara plg hebat + penting pernah korg buat sbg seorg shbt. Untuk kta suma jadikan panduan dan ikatan.
bagi tora le kan benda yg paling hebat dan penting utk kita dlm bersahabat ini adalah saling memerlukan antara satu sama lain..sorg shabat mstilah sentiasa ada x kira waktu ssh atau senang...jujur dan ikhlas adalah kunci utama yg tora berikan utk insan yg brnama sahabat ini

p/s: wah lagi 10 minit nk berbuka jom siap3 slmt berbuka ye sume ;p mkn jgn smpai pecah perut tau..hehe  


10 comments:

  1. wah...tahniah....glemer btul ye..... ai jeles neh....heee....


    sahabat ada untuk setiap tawa dan airmata kita...

    ReplyDelete
  2. wah,rina dapat awards ramdhan la...hehe.

    ReplyDelete
  3. mier@merr: hehe..toce3 mier@merr pn glamer gak hehe..btoi3 stuju dgn ayat last anda itu

    rina: hehe welkam rina ;p

    nabilah: haha murah3 ;p

    ReplyDelete
  4. haha. congratz ^^
    btw, selamat menunaikan ibadah puasa :D

    ReplyDelete
  5. hye follower, I dah pindah ke blog baru, kalau sudi nak follow, silakan ye http://fadzforfun.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. cantik betul kelopak mawar tu.ngeeeeeee

    ReplyDelete
  7. congrate! u mesti kwn yg baik sbb tu dpt award tu :)

    ReplyDelete
  8. juz nk tanye tora, u ada g i'view tpm 2010, kn?
    ada dapat offer letter blum?

    ReplyDelete
  9. meeninme2 said: ah i juz amek form ja hehe..x isi pn..n x g pn inteviu tu ;p but kwn i dpt dia ckp mmg mudah nk dpt klo yg d serapkan trus dr degree sem akhir..;p nape awk?

    ReplyDelete

sesi ramah mesra jgn malu jgn segan yer