Sunday, May 16, 2010

~~!!iMaNiNa CuTe GiVE AwAY!!~~


agak lama jgk tora menyepi dari join3 give away n contest2 ni..so skrg tora da kembali aktif setelah d support oleh NARDdeNERD ni hehe..tq sgt ye nard..actually tora pantang je d tag ke ape ka msti buat tp klo bz sgt tu mmg x sempat le n kdg2 tu tora lupa..so kpd kwn3 yg penah tag tora n tora x buat tu time tu tora tersgt le bz n skrg ni tora penanam anggur berjaya so byk le masa hehe..

IMANINA CUTE GIVE AWAY :-)

(mmg imanina ni cute geram nengok pp nemok die tu hehe)


wah untung3 n kalo betuah blh dpt la tora merasa perfume free ni hehe..jampi serapah sket ni ;p hehe klo da rezeki tu dpt le ye ;p bkn apa nk memeriahkan lg give away si comey ni 


so di bawah ni ada beberapa syarat ye

1) kena jd folllower blog emma86  or emacupcakes.blogspot.com  


2) tag 5 orang kawan2 supaya follow my blog

   - mijie 
   - fia
   - sakura
   - rina
   - blabberina


3) Senaraikan blog emacupcakes.blogspot.com ke senarai Blog List anda untuk mengetahui perkembangan     blog saye... 

4)Yang paling penting letakkan Pic korang sefamily..(Blogger family)..bagi yang belum kawen tu, family korang adalah ibu bapa n sibling korang.


aduss puas selongkar folder picture tora gambar raya ntah pegi mana hehe..asanya da delete sbb da pegi cuci sume pic tu msk album..so ni je la pic dgn parents tora ada pn..ni pic time konvo dip tora thun 2008..lebih krg 2 thun lepas pic ni hehe..


4) letakkan link post ni ke blog ni emma86


 tarikh tutup give away ni pada 20 mei 2010

ha da siap pn..kejap je join give away ni..so korang yg tlh d tag sudi3 le ye join memeriahkan lg give away adik cute ni..tapi tada paksaan ye..tak nk pn x pn ;p



9 comments:

  1. hans: tq hans..;p x join ke hhe..

    nardthenerd: huhu..ur most welcome..no hal le

    ReplyDelete
  2. tagged camne tu ek? klu tagged utk follow je,xde masalah =)

    ReplyDelete
  3. hua,,,
    rina mne de pict famili secara softcopy nye....
    huk2...
    =)

    ReplyDelete
  4. bloggerina: hehe ikut la tora x paksa klo nk join ikt le cm tora wat n then link kn kt blog emma86 tu ;p xpe x de paksaan hehe

    ReplyDelete
  5. si kenit: tq ye dik kenit hehe

    ReplyDelete
  6. adrina: tu la akak pn ssh nk simpan salu da kt abg je akak pn x de kamera digital hehe..x pe3 nti kta beli ye rina haha

    ReplyDelete

sesi ramah mesra jgn malu jgn segan yer