Friday, April 30, 2010

wasiat lembu dari org kaya kg sepening lalat untuk kenduri perkahwinan tora

aktiviti tag mengetag kali ni sgt unik sekali ye la kn dpt wasiat lembu haha..lawak3..tp takpe tora terima wasiat ni ye thanks to mr MSR n syifa rosli ;-) wasiatkan lembu utk kenduri kawin tora kah3..gemok n sihat je lembu itam ni hensem pn ada sket la posing maut lak tu kah3..
1.Thank & link the person that gave you the cow (JGN LUPA COPY PICTURE SEKALI)
ribuan tima kasih ye mrMSR yang telah mewasiatkan lembu ini kepada tora.. nanti da tak yah piki sal lembu da dapt sekor lembu sihat hi3..bgus jgk dpt lembu btol3 ye utk hari perkahwinan ;p

2. Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active atau7 paling tak active..hahaha

- miss syue 
- miss yana
- miss aina
- yatrehayati
- afham fahmy
- naimatul hafizah
- lovelylady

3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat

kpd penerima wasiat2 ini utk pengetahuan org kaya kg sepening lalat telah mewasiatkan suma lembu2nye utk korang..amek la sorg sekor takleh lebih nti mkn lembu terlebey nti jd malas mandi hehe..ha lg 1 korg decide le nk wat pe dgn lembu ensem ni..lembu ni bukan utk d bela utk tora..awal2 lgi tora da decide nk korban utk kenduri tora hah..ikut korang le nk wat pe dgn lembu ni ye ;p moga org kaya betambah rezeki le ye murah btl ye ati die hi3 ssh je bg lembu hu

4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv

- makan keropok
- mulut ternganga n d ngagakan
- menaip msg n menekan keyboard jgk

5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan

setakat ni takde dok mkn makanan malaysia je tak pelik sgt la

6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK

420 ntah kwn dr mana tatawu la ;p

7. Feveret soalan ni.....camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...

kat PLKN bukit besar


kpd yg aku aku senarai tu rajin2 le membela lembu atau nk senang sembelih trus le..kenyang pn kenyang :p


11 comments:

  1. salam ziarah..
    hahaAa..pelik sunGguh tag kali ni..
    1st time jumpe..
    lepas ni kuar la plk kambing ke, kucinG ke..teng0k je la.. ;)

    ReplyDelete
  2. sian kat lembu.. teklinga dorang memang slalu kena tag.. oh tak sanggup ditag juga

    ReplyDelete
  3. azrai: hah tu la btol3 cm awk ckp tu..msti da haiwan lain lak kn lepas ni.ok2 tgu nti tora roger awk ;p

    cemomoi: hehe..kecian3 ;p

    ReplyDelete
  4. hahahha klaka la tag nieh.. interesting giler! wahahahhaha

    ReplyDelete
  5. owh ini kah lembu? heheh..nanti bila kita free kita jawab k...thanks..tora datang lagi !

    ReplyDelete
  6. hahaha...pelik betul tag nih Tora!! Lepas nih haiwan apa pulak jadi mangsa tag :p

    ReplyDelete
  7. ade lagi.ramai nye kawan kamu.

    ReplyDelete
  8. kmu pn ramai jgk..tp da tkr 417 lak..means kwn aku 3 org da lari kah3

    ReplyDelete

sesi ramah mesra jgn malu jgn segan yer