Saturday, April 3, 2010

jom join CATCHEYE!!!


aku baru je dpt email dari kwn aku
catcheye ni pn satu program utk kta dpt income
sma mcm mylook n geotsring
so aku share le dgn korang mende ni catcheye
ni company official dari malaysia..
ape yg korang perlu tawu dia buat program yang boleh memberi pendapatan secara online..
Dalam masa yang sama, anda boleh menderma kepada yang layak..
Caranye, promote website catcheye kpd org lain, then kita akan dapat duit..
Try lah kalau xpcaya.. Tp network kena luaslah.. Berminat?
jom la join x rugi pn join kn ;-)

ni link nye;


http://www.catcheye.com.my/?r=88697

p/s: jom sama2 buat duit dgn online.slg bekerjasama x rugi hehe


10 comments:

  1. yana: hehe slagi de peluang n dpt info share je le ;p

    wanitamutalib: aii..singgah le slalu sy pn akn siggah ke blog awk selalu hehe

    ReplyDelete
  2. Salam ziarah dan sukses selalu Miss TORA

    ReplyDelete
  3. yg mylook tu cmne nk tau bole dpt ke tak?
    yg ni pun cmne?
    lalalala...

    ReplyDelete
  4. Wah...ToRa...nice info=D

    Ada plg rembat je!!hehehe

    ReplyDelete
  5. macam2 skrg kan cara nak wat duit

    ReplyDelete
  6. hmmm, camne plak catcheye ni..sama ngan dapatwang gak ke?

    ReplyDelete
  7. gelissa: ye cm mylook gak..lebih krg je..promote website die le ;p ni malysia pye

    ReplyDelete
  8. da try ke?? mcm na?? pe efect baik n buruk?

    ReplyDelete

sesi ramah mesra jgn malu jgn segan yer