Saturday, March 20, 2010

+++ICT yg tak kesampaian huahua++

to all my beloved housemate
enjoy ur saturday nite yahh
adeii..nasib3
sungguh sadis tak dapat ikt korang berpicture2 kt ICT tu..
da ar lampu2 kt situ cun abesh
aishh..gila ah tension n rugi
tak pe apa kata nti kta pegi ag nk x??
nk le ye..tanpa aku gambar2 korang sume tak perfect arrha tgk ade aku br perfect pix neh.so next time pegi lagi ye kwn2 aku nk p gak :-(

emm..da le aku sorg2 je kt umh ni..hampes tol la
wat spoil tol sorg mamat neh..aishhh
to ima, anem, yana, cici n kak aina
cpt le blik den tgu krg blik neh
da buah tagn yg den bwak blik neh..
kta kongsi2 ye

p/s: tu la sape suh wat pangai huduh kan da hancur program..mamat tu lak muncul huhu..amek aku!!

5 comments:

  1. xpe kitaorg dah plan nak pi lg sekali...ngeeeeeee
    jgn riso ye

    ReplyDelete
  2. hans: ha jom ajak aku pegi jom hehe aku x da geng ni :-)

    irwan: bkn sy yg sakan tau..kwn2 sy sy x join pn..da pegi ke?hhee

    ReplyDelete

sesi ramah mesra jgn malu jgn segan yer