Tuesday, March 30, 2010

Cabutan Bertuah Malia & Hubby MAC 2010

jalan pye jalan terjah pye terjah
terjumpe contest ni so sape2 nk join boleh jln ke blog malia&hubby ini ;-)

Senang je syarat2 penyertaan kami:-


1.Mestila menjadi follower blog malia&hubby ..

2.Entry korang mestilah menggunakan tajuk ::Cabutan Bertuah Malia & Hubby MAC 2010::..

3.Letak banner di atas di ruang side bar blog korang...

4.Sekiranya anda sudah menyiapkan Entry tersebut, sila tinggalkan komen di ruangan malia&hubby..

5.Cabutan Bertuah ini akan berakhir pada 31 MAC 2010..

p/s: agak2 aku ni betuah tak ye?hehe arap2 ada la tuah tu ye bak kata peribahasa tuah ayam nampak di kaki tuah manusia tak siapa yg tahu (btl tak ni aku b.m tak bape excellent hehe)

15 comments:

  1. doa2kn la ye ;-) hehe first try join contest ni hehe

    ReplyDelete
  2. eh...aku kene join..kalao aku msuk contest mesti menang









    miahaahahahaahhaha







    hye ;D

    ReplyDelete
  3. jane: ha join le cpt x tawu smpt ke x due dia arini kn hee..caiyok3 ;-)

    ReplyDelete
  4. huh kt bwk ada la heheh..hye jane ;-) slam perkenalan ;-)

    ReplyDelete
  5. tuah ayam asal dekat kaki??

    ReplyDelete
  6. azuan: emm kwn sy kata kt kaki ayam tu ada benda tajam cm yg tajam tu adalah tuan dia dlm aktiviti sabung menyabung ayam hehe..apa pendapat saudara thdp explanation sy ni hehe

    ReplyDelete
  7. hoho
    cabutan bertuah ni yg best ni
    suka nii

    ReplyDelete
  8. nichkun: tq ye ;-) moga ada la tuah ye hehe..x de pn x pe syok2 join first time join ni ;-)

    joegrimjow: hehe best klo betuah lg best huhu

    ReplyDelete
  9. Sport Events has the 2010 Masters Tickets you're looking for, offering hospitality packages, Masters Badges, and Hotels in Augusta GA Sport Events’ exclusively owned Lodge on Magnolia, located only a short iron shot from the main entrance to Augusta National G.C., brings you a hospitality experience like no other.

    ReplyDelete

sesi ramah mesra jgn malu jgn segan yer