Thursday, December 24, 2009

yup aku blom arif lg dgn dunia blog neh

ati bekata2..eh apsal la blog dorg suma canggih2,da advertisement la,da link2 kesana kesini la,da byk widget yg menarik la,blog sgt teratur la,yg penting tu ramai yg follower,kdg2 beribu2 tu follower die..isk2hebat2..banding dgn blog aku kalo ditimbang neh confirm aku kalah hikhik,yup aku akui aku mmg x pandai berblog tp aku suka menyinggah blog org..suka membaca coretan blogger2 yg lebh canggih 3x ganda dari aku,yg best tu da yg sampai begado2 dlm blog tu hehe,,tp aku layan je,nk tgk gimana dunia blog neh,n aku akui aku memang suka dgn dunia blog neh,byk yg aku pelajari melalui blog neh..bab kata org nk develop diri bg canggih sket la kan.t kang org tya blog tu apa tekebil2 laks..x kan tesipu2,=]..emm,ksimpulannya aku mmg pelukan SIFU dr kalangan blogger2 yg canggih gitu..

'TUNJUK AJARKU SIFU'

kepada blogger2 yg baik ati tlg beri tunjuk ajar ye..
pleaseee..=]

5 comments:

  1. Akak tryla jenguk-jenguk kat;

    http://maribinablog.blogspot.com

    atao:

    http://tuto4u.blogspot.com

    atao kat:

    http://almansuqie-tips.blogspot.com

    Kat situ de macam2 tips *yg best2* boleh diletak kat blog kita.

    :D

    ReplyDelete
  2. tq azham..ni yg wat syg lebey neh =]

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

    Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila
    klik disini.

    Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

    "SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

    P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
    DISINI

    "Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
    Wallahualam.

    "Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

    blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

    ReplyDelete
  4. bujang susah: tima ksih ye utk tips dan juga link utk entry awk yg sgt bermanfaat utk sy :-)

    ReplyDelete
  5. You could easily be making money online in the undercover world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]seo blackhat forum[/URL], It's not a big surprise if you don't know what blackhat is. Blackhat marketing uses alternative or misunderstood avenues to generate an income online.

    ReplyDelete

sesi ramah mesra jgn malu jgn segan yer