Wednesday, February 15, 2012

!!!misi menambahkan lemak..yeayyyy!!!

salam sume
apa khabarkah anda??
tora doakan sume sihat2 belaka yer
bulan march ni kan kan mmg bulan menternak lemak tora kot yer
ye la tiap ari tora dok kira-kira beduyun (hyperbola sket ) kawan2 invite ke wedding dorg
ishh..mmg bguih btoi la bkn apa tora mmg tgh usaha nk menternak lemak ni
skrg ni badan ni berat tulang ja nk jgk la bg berat lemak sket tak da la org kata dah mcm tiang sgt kan..


apakah pendapat anda tentang gambaran di atas itu hihi

so kwn2 yg nk berkenduri kawen dlm masa terdekat ni jgn la malu2 jemput tora k..make sure ada nsik minyak 
org kata makan nasik minyak tu yg melemakkan badan tu huhu..
setakat ini tora ada 7 panggilan kenduri kawin kwn2 tora dan yg best kebaykkan tu area kedah..
mmg tak akan lepaskan peluang ler kan nk pegi menyerikan majlis dorg kan..excited lak tgk kawn2 nk kawen
apa2pn tora doakan semoga sumenya bejalan dgn lancar yer buat2 suma kwn2 yg bakal melangsungkan majlis perkahwinan..aminnnn


p/s: kepada diri tora sendiri semoga anda cpt-cpt mendapat pekerjaan yang lebih stabil utk masa depan anda dan keluarga anda dan ingatlah org yg tersayang yer =) apakah??

10 comments:

  1. salam..
    lorrr..oeky je nampak tu..
    ramai yang berlemak nak
    kurangkan lagi..he he

    ReplyDelete
  2. @zulkbo salam ehehe..jwapan zulkbo bg tu mmg salu tora dpt..tp mak tora ckp kena berisi sket baru baru oke sket =)

    ReplyDelete
  3. igt tora y nk kwen..hihi...
    mkn byk2 biau gemuk ckit..hihi

    ReplyDelete
  4. selamat menternak lemak!! hihi.

    ReplyDelete
  5. hohoh..rindunyaa kat mek ni...
    syoknya ternak lemak..
    haha..kang mula gelabah nak buang lemak lak. adeh

    ReplyDelete
  6. @Safiah Ibrahim hhehe cantik sbb tepi pantai je cuba x da pantai hehe..tiang je la yg nampak pn kekeke

    ReplyDelete
  7. @eRza farEeha insyallah di izinkan dlm masa tedekat tora kwen yer hehe..erza bila lg??hah itu la misi tora nk bela lemak haha

    ReplyDelete
  8. @Noraim baeklah!!! jom join ternak lemak dgn tora haha

    ReplyDelete
  9. @najihah sahami hehe tu la skrg ni kena ternak lemak dlu agak3 dah level oke proses penyingkiran lak ler tp nk sigkir tu pn bkn senang kan hehe

    ReplyDelete

sesi ramah mesra jgn malu jgn segan yer