Sunday, February 19, 2012

InILaH ruTin SeORaNg PeNaNam AngGuR

bagi penanam2 anggur sedunia 
kerja yg paling dorg suka adalah riadah sakan mmg sungguh sakan la
begitulah hal yg terjadi kpd TORa dan kwn2 sepenanam anggur sekalian 
ktrang betiga bekongsi minat dan rutin harian sbg penanam anggur
tiga manusia itu adalah tora, kimah dan ita
pada hari besuka ria ini adalah hari terakhir ktrg befuya3 sesungguh2nya
sebelum bekalan $$$$$$ abesh dgn jayanya 
apa yg ktrg buat adalah menlaksanakan wishlist ktrg yg utama sblum dpt gaji terakhir
iaitu men-ngap prosperity burger,,,membeli barang yg mampu di beli..berkarokk
berkarokk adalah salah satu terapi yg sgt mujarab
bagi pengganggur yg ingin melepaskan tension dan memberi kekuatan dan semangat 
sebelum betungkus lumus mencari kerja seterusnya
so ktrg aggap ari ini adalah ari ktrg last berenjoy dlu sbb selepas itu 
dah tak da chance nk Njoy petiss $$$$$ dah tak ada hihi


 cik kimah kawan dari praktikal 2007
ish3 tak sangka persahabatan kita kekal hingga skrg
keja pn skali tanam anggur pun dua kali hik3..


ni dia ita a.k.a adik tora jgk
dia pn baru pas benti keja atas sbb mgt baru yg sgt tidak adil bg pekerja lama
cara drg mmg nk adik tora benti dgn segera
harapan semoga cpt3 dpt keja baru yer
motor kamu nti sape nk bayaq cehabaq sat


cehh..berangan2 je la kamu tora
cuci mata ja mmg takkan mampu nk beli itu perhiasan hihi
tapelah janji cuci mata pn blh jgk la..
sian3


memang time ni tora kuarkan setinggi level suara tora ada hehe
akhir kata sakitlah tekak utk tora


 sama tak muka tora dgn adik tora sorg ni
mmg ni ja la adik yg tora ada pn =)


konon3 tarik sakan la kan 
nyanyi dgn lintang pukang nada pitching lirik haha
apa3pn enjoy tu yg penting.
seingat tora lama sgt tak karok ni last pn 2 hari lepas haha..

pas je karok balik dlm ujan yg lebat sgt
nampak sgt sora 3 gadis ini sgt merdu dan lunak kan haha
apa3pn org area aloq staq ampa kena beterima kasih sbb
mlm ni tdoq dgn nyenyak ujan lebat enak bangat buat taik mata hahaha


5 comments:

  1. amboi karok tak ajok doh...kimah chat!

    ReplyDelete
  2. @yanaSham haha yana skrg ni kta bebatu3 jauhnya..nti bln 5 jom kta karok ramai3 nk??

    ReplyDelete
  3. cuci2 mata yg best 2.. terapi seluruh jiwa raga. haha

    ReplyDelete

sesi ramah mesra jgn malu jgn segan yer