Wednesday, July 6, 2011

quick update

salam sume
harap kwn2 sume sihat dan ceria2 selalu yer
mcm biasa ler life tora skrg ni sgtlah bz
nk update blog pn payah
skrg ni tora msh lg merangkak2 utk adapt dgn new working environment
still in training and learning process
mmg agak sukar jugak tapi idup mesti di teruskan hehe
usaha tangga kejayaan bak kata org melayu
harap kawan2 sume doakan perjalanan hidup tora berjalan dgn lancar yer
aminn....sgt terkilan juga sbb tora tak dapat join kenduri abg tora di perak sbelah pengantin perempuan dek kerja baru tora ini...
baju yg dh rancang nk sedondon dgn adik tora pn tak dapat nk sarung di badan tora ni 
nasib ler time kenduri sebelah abg tora mak tora dah plan nk wat weekend sbb time tu tora cuti
alhamdulillah tora dpt join walaupun sekejap utk hari kenduri tu je
tapi tak pa la at least dpt jgak tora bantu apa yg patut time kenduri tu yer
ingt tora last kenduri kawen abg tora time tora sek menengah
fuhh lama giler abg tora pn skrg dah anak 3 huhu
ujung tahun ni bln november kenduri abg tora yg sorg lg pulak
musim org melangsungkan perkahwinan sungguh yer..
apa3pn kenduri kahwin best..meriah sgt plus dpt gathering dgn sanak saudara

 akhirnya dpt jugak bergaya sedondon dgn adek tora =)

 tetiba terasa nk tawen haha..

memang tora n adek tora muka sgtlah tak seiras =) mcm langit dgn bumi laennya kan
tora dan cousin tora 

 ni jer pix pengantin yg ada dlm hp tora yg laen sume dlm camera laen =)

 tgh sonok bemain dgn kanak3 ni kena msk dlm goreng ikan tlg tukang masak..aishh..bepeluh2 tora kt dapur lepas tu huhu..penat giler jd assistant chef ni

suasana pada hari bahagia abg tora tu =)

akhir kata tora ucapkan selamat pengantin baru buag
abg mizie dan juga kak nana
semoga berbahagia hingga ke akhir hayat
cpt3 ler tambah cucu utk nenek timah hehe..

jam pn dah pukul 5 lebih..masa utk mengundurkan diri..
bye2 sume..semoga mimpi indah2 belaka yer =)

4 comments:

  1. pink kot....sukeee
    lame da tak tengok rinduuuuuulaaaaaa :)

    ReplyDelete
  2. http://fahmi-nik.blogspot.com/... pls...

    ReplyDelete
  3. alala....tora pun tak lama da kan.... rindu la...lama btol kita tak berjimba2..

    ReplyDelete

sesi ramah mesra jgn malu jgn segan yer