Saturday, February 5, 2011

percutiaan yang drastik tapi menyeronokkan tapi penat tapi letih tapi best

hyeeee sumee
ada rindu sama tora tak ni hehe
oke3 tora skrg ni dah pn bebas dan keluar dari tempat pertapaan sperti
yg tora bgitau aritu yer
hoho..kali ni tora pegi bertapa di ceruk ulu nun jauh disana
aduii gila jauh tuu..first time pegi situ wlpn tmpt tu dlm negeri tora gak
tmpatnya di ulu legong..kolam ayaq panassss..
pye le rushing nye percutiaan kali ni ye la kan
abes keja malam trus betolak dgn rakan3 kerja
kira pkul 12 tgh mlm gak ler gerak dah tu sggh lak di kedai makn menjamu selera
pastu ktrg sume gerak ke destinasi ulu legong tu di baling kedah...
pukul 4 pg baru smpai situ
sampai je msk le dlm tu gila ahh ramai org aduii
mmg mood nk mandi tu trus ilang ye la tgk org dok lompat3 la dlm kolam tu la jerit sana jerit cni
aduii mmg nafsu nk mandi tu trus ilang 
pegi just cuci3 mata hehehe..ehem3 kakakaka..

 posing-posing dulu sblm melantak hehe

 kwn-kwn tora yg best =)

 hot spring la sgt hehe..x mau p dah pas ni..tak syiokkkk

 penskodeng tegar di ulu legong aritu haha..cuci2 mata lg best kakakaakaka




 biasa la org pompuan kan toilet pn blh lg nk snap3 ni kan =) 
ni kt queensbay =)

dara pingitan VJ =)




 makan3 selepas penat beshoppen =)

percutiaan yg singkat buat kali ni tak tido lgsg telelap dlm keta je pas pegi legong tu terus btolak ke penang huh penat tu mmg tak tekata la kan esok tu dah kena msk keja ada promosi kt outlet tora skrg ni =)
penatttttt sgggttt..letihhhh sgggttttt tapi enjoyy
next holiday mybe GENTING highlands pulak =) bestnyerrr yg ni mmg i like pegi main3 kt sna ni hehe..

p/s: next week JPJ test tora..wish me luck k moga3 lulus la nk dpt lesen keta hehe..padahal dok guna lesen sdn bhd je nek keta kekkeee..



6 comments:

  1. wah bestnye.. xajak e'in pon.. =(

    ReplyDelete
  2. best kan kalau dapat berendam dalam air panass..erm..

    ReplyDelete
  3. @KELI OH KELI hehe..becuti dlm keadaan kesuntukan masa tu =)

    ReplyDelete

sesi ramah mesra jgn malu jgn segan yer