Wednesday, January 12, 2011

“tangan bertuah cik nico!"

kali ini tora kena tag oleh cikdilah =)
tetiba ja rajin lak nk join cabutan betuah
lagipun senang sgt le cabutan betuah nie :)
lama dah tak betuah ni last betuah aritu dpt hadiah sbg pengunjung betuah edast hehe
mana tau kali ni tuah tu dtg lg kt tora ni kn =)
ni die cabutan betuah tu

ni die peneraju utama cabutan betuah ni 
no boys no cry =)

jom la join ramai3 meriahkan lagi cabutan betuah ni =)

skrg ni tora nk tag kawan3 tora =)
aweks2 cunnyer adalah jeng3 =)


so inilah aje insan3 terpilih dan cun sgt kekekee =)
kalo korang sudi join ler yer..
no force3 hehe

p/s: cikpepel sibok la skrg tak leh nk kenakan tag ni kt die..hehe..cikpepel nti tak sibuk lawat ler cik tora ni yer kui3

6 comments:

  1. gugugu....sempatkan jugak diri ini melawat cik tora..sebab suda terbatuk batuk nama disebut2..hehe

    ReplyDelete
  2. ehemm..tora sayamm...thanx yea. hehe

    ReplyDelete
  3. hey dear..thnks sbb sudi join..
    hope u ckup btuah..
    hehe
    =)

    p/s: syoknya jadi pgunjung btuah edast..msti dpt shawl kan??nggeee=D

    ReplyDelete

sesi ramah mesra jgn malu jgn segan yer