Wednesday, January 19, 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

selamat tgh malam sume korang3 =)
ntahlah buang tabiat apa tah tora malam ni
tetiba je merajinkan diri join contest pic hitam putih paling cool ni hehe
ni sbb cma la tag tora =) tu yg rajin ni
godek3 segala mala album dolu3 kala ada la pix yg tora asa la kn plg cool la mmg tak hot3 dah
lagi lama mana lagi cool tambah skrg kn ujan kerap gak kan hik3.
dah3 malas nk merapu lebey3

ha ni la contest PIC HITAM PUTIH PALING COOL =)
pic ni mmg cool la =) 
(ayat nk mengampu nk rm100 haha) ish mana da
ni pic dari pencipta contest ini
so skrg ni terimalah pic dari peserta contest ni
nama peserta: misstora =)
ni dia pic cool sgt dari tora datang lagi =)

hoho..mereka3 ni tora tatau la spesis burung unta ka apa hik3
ni burung3 yg baru nk belajar terbang la..
ada sayap yg panjang ada sayap yg pendek
tora klo tgk pic ni msti tora gelak bkn pe tgk yg tgh tu sayap die kontot sgt hik3

syarat-syarat penyertaan adalah seperti di bawah ini 

1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni 
(berehhhh) 

2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni
(berehhh) 

3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
 
"kalo tora menang tora nk beli sepasang kasut bertutup untuk
pegi keja" 
=)
memang tgh survey nk beli kasut sbb kasut keja 3 pasang dah nazak =)
hik3 
 
4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !
kiera
syue
fia
yana
kay

5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011
 
p/s: esok ada event kat luar tp tenaga n stamina berada di tahap yg rendah apa perlu tora buat nk up tenaga n stamina tora yer =) jom3 nk tido nite korang3 sume..

9 comments:

sesi ramah mesra jgn malu jgn segan yer