Monday, December 27, 2010

akhirnyer dpt jgk aku makan nasik minyak hehehe..

ehem3..hye3 sume
aritu kan tora jeles tol la org dok pi makn kenduri je..asyk depa ja dok mkn nasik myk..
hah kali ni turn tora lak pegi mkn nsik myak hehee
last tora mkn nasik myak org kawin ni dlm 4 5 bulan yg lepas tu
giler lama jgk kan..at last ada gak peluang tu pn org yg bwk hehe
hah nasik minyak tora bila lg??haha..
tau dah org msti tye soklan tu pnyer la hehehe
tora muda lagi..nk mkn nasik minyak kwn3 puas3 dolu =)
boley bg jwapan cmtu hehe
so kemarin tora pegi kenduri kwn kpd bf tora..
org kata kalo pegi bepasangan ni nti tekena gak la tempias dan aura pengantin baru tu hehe
cehh tipu la tp kalo btol pn bgus gak kawin cpt3 kan 
wat serabot je cinta lama3 ni asyk gado ja kn haha..

 fizi..thn depan makn nasik minyak dier lak ler =) 
sume pakat nk kawin da sume..slmt tiggal zaman bujang hik3
*frust gak sbb dlu nk adjust si fizi kn utk kwn tora sorg tu tp da tak da jodoh kan huhu*



 pas mkn kenduri wajib ler tgk wayang lak..cite antu kak limah tak blh nk tgk lwt sgt lak..baru nk begelak ketawa huhu..tp citer narnia pn best gak la =)
ada gak part3 utk d ketawakan =)

 kebosanan 30 minit nk kena tunggu sblm msk panggung =)
usung ler popcorn n air tu huhu..padan muka


 pandai sungguh mak tora pilih baju kt tora alih3 sedondon lak dgn encik bf ni hehe..naluri ibu kot kan kakakka

 perut dah beminyak3 mkn nasik myak kakaka..masa utk tgk wayang lak..
tgk citer narnia kemarin..best gak cite tu..

walaupn cite tu best tp tora still tesenguk3 gak sbb ngantok tak cukup tdo..dah tak enjoy tgk wayang kemarin..nasib pegi dgn dua pasangan lagi hehe..tak da la bosan sgt =)

p/s: emmm fb misstora blogspot da tak da atas sbb3 tetentu..sory yer kawn3 yg da add tora dlm fb tu =( sadis tol..

20 comments:

  1. waah~ tora jgn lupe jemput taw . hehe

    ReplyDelete
  2. hehe.....alhamdullilah..merpati dua sejoli..hehe

    ReplyDelete
  3. fizi da nak tawen ek.Alhamdulillah ;)
    nti jumpe die ckp jgn lupe jemput yana sekali.tak jemput sekeh pale!hehe




    well, cpt ar cket! tak sabau nak rase ns minyak hampa b2 nih.......
    ait, nape plak da xde fb tu.why?

    ReplyDelete
  4. @tomatokering :) hehe...insyyallah nti jemput wajib la dtg yer kekke

    ReplyDelete
  5. @AyanaAsham emm fizi nk kwin dgn org len bkn yana sdey la igt nk tgk kamu be2 eheh..aku lmbt ag lar mana ada duit hehe..sbb si q tu la meluat lar..wat skt ati ja dok tuduh aku mcm3 buang je la fb tu..

    ReplyDelete
  6. besh nyer....makan nasik minyak..
    pastu g nengok wayang plak tu..he3..
    miss tora punye nasik minyak bila lg?

    ReplyDelete
  7. oh sbb q ke da xde fb tu.igt org mane yg jelos kat ang td.

    ReplyDelete
  8. wahh! lepas makan nsi minyak tgk wayang plak. memang tdur la kat wayang tuu. hehe :)

    ReplyDelete
  9. bila lak nk mkn nasi minyak cik tora ni?

    ReplyDelete
  10. amoih amoih.... terasa ai asek berkenduri ajeee...

    p ngn bf no....ehem ehem... da bau nasik myk kola kedah aih..

    ReplyDelete
  11. da kahwin nanti pun boleh lagi makan nasi minyak kawan apa.da.takde alasan.kahwin cepat.

    ReplyDelete
  12. @Cma Shiema hehe best mkn nsik myak org je haha..tora pye nsk myk ish lama lg tu =) muda mudi lg ni kakakaka

    ReplyDelete
  13. @AyanaAsham x dok sbb org len sbb dier ler..tension giler last3 buang sng payah sgt..blog aku pn dia da tau aduiii

    ReplyDelete
  14. @nabila faryzza ha ya tak ya gak kan ngtok ler mkn nsik myk elok pastu tgk wayang hahah..

    ReplyDelete
  15. @cikpepel hahaa mmg tora tuju kt mirea hahah jeles tau asik dier je pegi kenduri haha..aishhh tora lmbt lg biaq miera dlu la =) tora mudo ag ler

    ReplyDelete
  16. @ akufobia haha..aduiii3 kan da x da lalasan dah kekeke..nti ler yer x sedia lg ni haha

    ReplyDelete

sesi ramah mesra jgn malu jgn segan yer