Monday, October 18, 2010

sibok benar kamu ni..jgn buat sibuk boley tak!!!!


n3 kali ni mmg tora emosional sgt
asa mcm nk sekeh ja hamster3 kat umah tora tu 
tp tora tak sampai ati tora picit je dorg sbb dorg cute sgt ler
buat pengetahuan korang hamster tora yg tora cite aritu dah ada teman baru 
tapi yg pelik tu kan x bunting3 pn hamster tora tu
mandul ker..emm tingin nk timang cucu =)
pe lak emo3 hamster jadik mangsa kan kekekeke

stop cite sal hamster bebablik kpd kesibokkan manusia itu...
tension tol la tora ni sibok sgt la jadual yg tak di rancang dan tak di duga tak semena3 mencurah3 ke ladang gandum tora ni
aihssshhh..ada gak yg tora sempat gak tempis..nampak mcm org penting lak kikiki
ekceli ni nk kabo ni
kt bawh ni jadual3 tora ujung taon ni..aishhh penuh padat 
smpaikan aktiviti sosial pn ssh nk di jalankan

19 october - interview master (puncak alam)
25 - 29 october - BTN (kem motivasi PUNB-kem mega crystal kuala selangor)
19 - 20 november - amik jubah (uitm shah alam)
27 november - konvo (uitm shah alam)


aktiviti3 sampingan kenduri3 tak temasuk lagi buss. function sume tak temasuk lg tu
(bunyi cm poyoss je ehhe) 
semua tu la jadual tora utk ujung tahun 2010 ni..tapi dlm byk3 aktiviti kat atas tu ada 1 yg tora blacklist sendiri hehe..tak pegi pn
klo teror yg mana satu???cepat3 teka..sape teka tepat mmg teror le =)
yg leceh tu lokasi aktiviti kat atas tu jauh dr umah tora..tu yg penat sket tu..sementara nk hadapi sume ini penat jgk la tambah3 yg BTN tu 5 hari 4 mlm lg..

p/s: emosinal tak n3 tora ni hehe..tak langsung kan cehhh =) sekeh kang haha

15 comments:

  1. wah. dapat iview jugak eh tora? tahniah.. t jumpa k.

    ReplyDelete
  2. cik fia: fia dah stdy dah tora br nk intebiu le =) hehe

    ReplyDelete
  3. myzone: ah intebiu tu mestila tak pegi hehe

    ReplyDelete
  4. gud luck tu interview tu.

    doakan kamu success selalu.
    yebeda beda bedu...hehe

    ReplyDelete
  5. waa...congrets kaka...
    suda mau knvo...
    btw n tnyew...btol ke uitm s.alam da xde dploma???

    ReplyDelete
  6. yana: tq3 tp i tak p pn hehe..malassssssssssss

    ReplyDelete
  7. cik kipas: tq adik..emm time akak kt puncak alam tu cmtu la drg ckp nti kt s.alam utk master n pHD je..yg len sume kt branch..nti akak konfirm len gtau adik k

    ReplyDelete
  8. aiseh. tanak smbung master la ni ek? tape2 keje jadik bos cepat kaya
    huahua ;p

    ReplyDelete
  9. sheh: ah nk smbg tp nti3 la wat masa skrg ni otak x leh fokus le =) fokus duet lebey hehe..

    ReplyDelete
  10. mier@merr: jom3 konvo ramai2 hehe

    ReplyDelete

sesi ramah mesra jgn malu jgn segan yer