Sunday, October 17, 2010

si seksi seorang penggodam

arini tora nk kongsi cerita mengenai si seksi (gurl) dr Rusia yg merupakan sorang pelajar baru berusia 22 tahun bernama kristina svechinskaya (kaya ada tu hehe mmg kaya la dia keja godam curik data). Die ni mmg terer la bab3 godam ni sehingga diberi award penggodam komputer paling seksi didunia selepas si seksi ini di kaitkan dgn aktiviti penipuan siber bernilai AS$34.81 juta = RM107.7juta (sumber dr akhbar) mawu tak kaya si seksi ni hehe..dia juga dituduh menggunakan pasport palsu utk membuka byk akuan bg tujuan memasukkan wang yg di curi drpd pelanggan2 bank (ish3 geliga tol otak dia tp akhirnye kantoi gak..cian die) yg best tu dia jugak dikatakan join dgn kumpulan penjenayah berteknologi tinggi (hebat3).  ha kumpulan ni la yg menggunakan virus zeus trojan (virus ini ada lg x kt malaysia ni??)bg tujuan pengodaman akaun2 bank sblm mencuri nombor akuan, nama pengguna dan kata laluan (bahaya gak mcm intenet banking tu ke??) last sekali selepas kantoi dia bakal menerima hukuman 40thn  penjara atas semua tuduhan3 itu (sian die nti dah kuar penjara dah kedut..tp seksi lagi ker??hehe )

posing maut tu cun abesh =) 
* sebelum di penjara*

* selepas di penjara..tutup bes sume hehe*
(credit to google)

p/s: sumber dr kosmo =) kecerdikan di salahgunakan begini lah akhirnye


19 comments:

  1. sayang...muka cun, pandai..tapi disalahguna...
    at last ke penjara..

    ReplyDelete
  2. ruby: tu le cun suggh dah tp tu la aishhh..kena la kurung dlm penjara =)

    ReplyDelete
  3. dasat...muda lagi tp otak geliga ek...hebat2...

    ReplyDelete
  4. uyooooo,seksinya tora!









    ehehe, bkn tora, dak tu.cilap2

    ReplyDelete
  5. ish..orang cantik..tp perangi je buruk..

    ReplyDelete
  6. yah namanya juga hidup di dunia...

    ReplyDelete
  7. belalang: hhuhu..tula ni kes telampau hebt la ni nk cpt kaya =)

    yana: haha cikyana nii nk kena ek..yana x sbr la nk jpe nti =)

    ReplyDelete
  8. derus: kebanyaakkan skrg mcm tu la dunia3 =) tp ada jgk org cntik luaran n dalaman itulah org yg sempurna =)

    ReplyDelete
  9. ramdani akbar: ye tu la dunia skrg kn =) sgalanya mereka blh lakukan

    ReplyDelete
  10. sheh: hehe..tu la kn mata die tu x bleh blah sehh =)

    ReplyDelete
  11. cik su: hehe tu la kn dah kantoi..mmg ptt d berikn hukuman le =)

    ReplyDelete
  12. memang hebat beliau lah!

    kalau jadi blogger mesti fames kan, heeeeeee

    ReplyDelete
  13. fid: pemes xpe kang die crik duit nuff blogger len lak..jenuh nangis blogger2 nti hehe

    ReplyDelete
  14. owh, iye ke..
    kesian, masuk jerat...
    tp mmg cun seh.. =)

    ReplyDelete
  15. tu la ish3 rugi kn..cun blh je keja pepn tp tu le emmm =)

    ReplyDelete
  16. as salam.mianh russia

    banyAk buat angkara di pripyat ubiyca
    HM..moga diia berubah menjadi baik

    ReplyDelete

sesi ramah mesra jgn malu jgn segan yer