Wednesday, July 7, 2010

rindu nye dgn miko :-(

 rindu nya miko!!!!


mesti kwn3 ingt kt aritu tora ada gtau yg tora dpt kwn br miko n miki..ni bebalik pada cte mereka bedua ni n kali ni citenya sedey bangat..emm tora kn skrg da keja so masa pn da kurang dgn dua kesayangan tora ni..kejap je main dgn dorang sblm tdo..3 ari lepas kucing adik tora yg bernama TEH telah berjaya mendapatkan miko ye la kan kucing n hamster ni ibarat musuh ketat yg pelik sgt tu cne le dia dpt amek miko ye la tora gantung sangkar miko n miki tinggi lak tu emm..ada yg ckp miko kua dgn meleperkan badan dia tp x mustahil jgk sbbnye dia ni sgtle aktif n nakal n pantang je pintu bukak dia kua..emm alkisahnya malam tu mak tora igt TEH dpt tgkap tikus kt dapur alih3 tora jerit kt mak ckp tu miko yg geram tu dia x nk lepas miko dr mulut dia mulanya igt da mati pastu nasib le cousin tora dpt blik miko n dia still benafas huh tarik nafas lega adik tora da nanges giler3 dah ni da la tu pastu si miko tu jatuh lak time abg tora nk mskn dia dlm sangkar serius sian sgt dgn miko..tp alhamdulillah la dia still main3 lagi dgn miki..keesokkan arinya tora blik n tgk miko x de lagi dlm sgkar dia n mak gtau yg miko ilang n kali ni tora x dpt jpe miko lagi argggggghhhhhh sgt sedeh n air mata jatuh sendiri..mmg btollah la miko mmg da sampai ajal dia ye la kemarin wlpn ilang jpe blik dia n kali ni dia btol3 pergi...sedey sgt tora rindu sgt miko sbb dia suka wat lawak dgn telatah dia yg lucu tu :-( mmg miko tiada gantinya n skrg sian miki sorg3 je dia dah x da teman..:-( arap3 miko tenang d cna...misss u miko!!!

**tora mmg sgt emosional selepas kehilangan ayah tora cpt sgt nanges tambah bila kehilangan org n kesayangan tora..n tora akui tgk org menages pn tora akn trut nanges mmg laen dgn dlu sbb dulu tora ssh sgt nk nanges :-(

10 comments:

  1. gua ade kucing.. tp die bisu.. gua rase die suke miko.. hhaha,,
    nice blog btw

    ReplyDelete
  2. sabar yer misstora... jangan sedey2 k

    ReplyDelete
  3. alorrh..

    carik miko laen la. jgn sedey2!

    ReplyDelete
  4. hamzah: eeee jahat tol ye...emm x pe la da mmg ajal dia da kot :-( cpt pujuk blk hehe

    dalila: ok dalila thanks ye take time nk lupa dia

    sarah: tora cube ye

    ReplyDelete
  5. kesiannye.. :(
    nadd pon da byk hmster mati.
    uwaaaaaa !! :'((

    ReplyDelete
  6. wahh comelnya MIKO . name pun sedap :)

    ReplyDelete

sesi ramah mesra jgn malu jgn segan yer