Wednesday, July 14, 2010

every day is my happy working day!!!

happy working tu le yg tora dapat ungkapkan betapa happynye tora dgn kerja tora skrg
nk tawu apa yg buat tora happy keja tora skrg ni

 kwn3 yg ceria n merapu byk haha

1) bos yg baik n layan pekerja cm kwn3 die n yg best dia lawak n sempoi tu ;p wlupn cmtu respect n gap antra bos n staff mesti kena ada ye kwn

2) kwn3 yg sekepala++CERIA N GILA HEHE n saling tolong menolong 
abg kasyah (bkn LBS ye ;p),adik nadya n my friend nina ;p
3) working environment yg tidak membosankan everday blh cuci mata tgk pe yg ptt kt area kt my workplace hehe

 waduh3 tawu kt pakwe tora mampus da le cemburu buta hik3 a

4) mcm3 kerenah manusia yg berjaya di temui dan di kaji ni yg plg best sumtimes kena marah,maki hamun n tipu sket customer tu haha..jaht tol tipu sunat je sbb customer kdg3 pelik2 sket soklan dia tu ;p jgn gtau org tau haha..
itu yg membuatkn tora happy sgt dgn kerja tora skrg ni ;p

 ni la adik nadya yg plg ceria n gila sgt hehe..x da dia sunyi sgt ;p

ni kwn tora yg sama3 study dulu..ada geng tu yg best tu ;p

yg plg penting gaji tu not bad tu yg lg best tu keja tora skrg..dan best jgk sbb dpt bekenalan dgn org kuat celcom kedah branch yg comey n ensem tu ;p aduh ulat bulu da naik dah la ;p ishh x da la only 1 in my heart cehh poyos giler minah ni ;p

p/s: sok nk kena g sekolah wat promosi jom back to school..nti tora update lg ye ;p
nk tdo sok kena keja kn every is my happy working day hehe
nite kwn3 luv u muahhhhmuahhh muaahhhhh

6 comments:

  1. oh..keja ngan nina eh..nanti tulun tanya dia, pic convo aku ada lagi tak kat dia...aku nak ambik balik la...

    ReplyDelete
  2. mmg syok giler tgk ko.. bessssssst!

    ReplyDelete
  3. bae: hehe..ok3 nti aku tye dia k.. xmo kimslm kt bae ke ;p

    sheh: hehe ok la best ;p watpe skrg ?

    ReplyDelete
  4. bestnyer dpt bos sporting

    selamat maju jaya dgn pekerjaan sis tu
    =]

    salam kenal

    ReplyDelete
  5. wah beshnye tora :D
    bgsla fun kan keje?
    tu yg penting.. hehe
    chaiyok3!!

    ReplyDelete

sesi ramah mesra jgn malu jgn segan yer