Thursday, May 6, 2010

senyuman paling menawan (contest)


atas dorongan dan sokongan dari cik ain..tora dgn ini sgt bersemgat menjoinkan diri dlm contest SENYUMAN PALING MENAWAN..ssh jgk nk menawankan diri nk senyum kan..nak lak da mmg senyuman da mmg tak menawan haha..



hah ini die contest senyuman paling menawan..menarik kan contest ni ;p..so sape2 yg nk join tu blh le ke blog chenta ni ye..jom ramai3 masuk bia lagi meriah tu hehe..ha jgn lupa nengok rules3 nye kt blog chenta ye ;p

kenapa tora suka senyum??

bagi tora la kan senyuman tora tu penyeri wajah n pemanis wajah tora..cuba kalo tora tak senyum mesti nampak tak berseri kan muka mulale nampak mcm nak marah org je he..lagi satu kan bila tora senyum kt org kan terpancar kecerian org yg membalas senyuman tora tu..mmg senyum itu sangat indah..mcm lagu senyum seindah suria itu..ha lgi satu petua org dolu3 ckp suka senyum tu nti kan awek muda ;p pe2pn senyuman itu kan sedekah tak rugi pn senyum banyak3 org pn suka tgk kite senyum je..itu lah sbb tora suka senyum walopn senyuman tak semenawan sgt tp janji ikhlas terus senyuman itu automatik jdik menawan..btol kan kwn3 ;p

so inilah senyuman tora paling ikhlas n menawan tora rasa..klo korang rasa tak menawan tu menawankan aje ye haa



haha..senyuman paling menawan tora ;p


tora jgk nak tag 4 org lagi yg senyuman menawan tu ;p
- cik eykameow ;p
-miszterra ;p
- syue
- aina
- yana
- fia


so kpd nama3 kt atas tu jom menawankan senyuman msk contest ni ye hehe
p/s: paper ketiga udah selesai so mood pn ok je nk beblogging ni ;p



10 comments:

  1. gud luck dear hehehe
    sweet aja =D

    ReplyDelete
  2. senyumanmu memang menawan tora.. :)

    ReplyDelete
  3. ni gambo ni mesti lepas ko snap pic yana, pastu yana lak snap pic ko. hahahahha korang2..

    ReplyDelete
  4. yana: join le senyuman kamu kn manis hehe join3 aku sokong dr depan kah3

    si kenit: hehe tq3 (malu ni kah3)

    fia: wit3 fia pn join le ;p

    mawaddah: haha tak sgt la adah..;p

    sheh: adus sheh awat p pecah rahasia ni..lbh krg cmtu le ;p

    ReplyDelete
  5. huuu rasa mcam nak join saja. ngee. tapi takde sape tag. bahaha

    ReplyDelete
  6. cik eyka..tape3 bia tora tag ye tora pn dok pk td spa lg ye..sory lupa cik eyka kta ni..join tau tora da tag ni ;p

    ReplyDelete
  7. wa,,,
    cun la sis...
    all da best oke!

    ReplyDelete

sesi ramah mesra jgn malu jgn segan yer