Wednesday, May 12, 2010

balik bercuti :-)

salam kwn3 sume
sory ye lama menyepi tora br je blik becuti
pas je paper 9 hb tora join trip kelas g oliday 
di pulau langkawi huhu
ni br sgt je blik hometown
untung le kan drg decide g langkawi so tora tak yah le beli tket blik kedah dah
pas je bes becuti trus blik umah hehe
next post t tora share pix dgn krg ye
pic3 byk kt kwn ;p
so skrg tora da bukan sorg student ye sila beri perhatian
tora skrg ni penanam anggur hehe


12 comments:

  1. sis,,,
    rina na beli anggur sekilo eh...
    hihi~

    sis orang langkawi eh?

    ReplyDelete
  2. hehe..rina nk anggur ijau ke ungu haha..aduii x pa rina br je mula bisnis ni dh de customer huhu

    sis org alor star..langkawi tu jiran le ;p

    ReplyDelete
  3. anggur hijau la mahal sket...
    *ye ke?
    heee

    ReplyDelete
  4. oo byk duet ea nk yg mahal..oke3 td da anta 10 kg ckup??heheh

    ReplyDelete
  5. cukup!
    hee

    tapi kan sis,,,
    kat egypt da banyak strawberi and anggot...
    tambah3 time winter...
    just rindu buah laen...
    cam durian,mangga...

    ReplyDelete
  6. cepat2 upload gmbr. nak tgk!

    ReplyDelete
  7. adrina:ye ke blja le buat aggr n strbwry dr cna tu..msti lg sdp kn buah3 kt cana

    ked; hhehe cuti lagkwi je cti melaysia x mampu lgkwi je le..1 tempat ckp le ;p

    cik fia ; okey4 tgu tau

    ReplyDelete
  8. g cuti tak ajak aku..
    mentang2 la aku bukan budak kelas ko...hehe..

    ReplyDelete
  9. bae: ni bai ka?huhu..sapa kah ini ;p ye la utk kelas OMB66c je hehe sory sgt

    ReplyDelete
  10. huhu saya tak penah pegi langkawi....wuuu huhu teringinnya

    ReplyDelete
  11. ain fathihah: nti ain pegi la msti sonok sbb lagkwi pantai die ctik le..;p coklat pn blh borong sakan hehe

    ReplyDelete

sesi ramah mesra jgn malu jgn segan yer