Sunday, April 4, 2010

fraud clicks..

isu fraud clicks nuffnang ni hot skrg kn
aku ada la terbaca kt entry2 kwn2 yg len
ada yg cm kata takpe tak salah pn cliks sesama sendiri 
dan ada yg kata mmg tak boleh clicks sesama sendiri
emm..yg latest aku terjah dari blog aried ni jom tgk isi nye..


p/s: aried tq for info kte share dgn kwn2 len ye..bia blog kmi lg ramai org terjah ;-)

aku jgk mintak pandangan korang ttg fraud clicks ni..

sekian berita jam 7

16 comments:

  1. Nuff marah sebab dia kata.Bisnesnya tang tuu je gara-gara ada team klik sesama sendiri. hehe

    ReplyDelete
  2. rashid: hehe btol2 cian nuff..

    ReplyDelete
  3. JOm join Program ini.
    Boleh jana pendapatan. TQ
    http://www.marhaban4u.com/?ref=3282

    ReplyDelete
  4. bahaya nie..nuffnang dah semakin garang..haha

    ReplyDelete
  5. yana: ur most welkam ;p

    syahrul : hehe tu la pasal drg da mula betindak da..tkut kena cekup je hehe

    ReplyDelete
  6. fia: berita ulangan nti ye tgu kemunculan ye hehe

    ReplyDelete
  7. kena jujur.. hoho...

    xsuke lo kalu cara camni, hmmm

    ReplyDelete
  8. fid: hehe..btol gak kn..jujur itu penting ;p

    afham; :-) hee

    ReplyDelete
  9. mengidam ros biru. heeheehee. cantikk.

    ReplyDelete
  10. athirah : rose biru??hehe..cntik jgk kn warna biru

    ReplyDelete

sesi ramah mesra jgn malu jgn segan yer