Wednesday, December 30, 2009

AnGaU VS JaTuH ChEnTa




aku yakin msti ada antara kamu2 sume yg di lema atau keliru ttg perasaan msg2 thdp pasangan yg belainan jenis ye..(ini cinta normal ye bkn cinta kaum sejenis tau) emm..jom kta teroka adakah kamu2 yg single sdh tejatuh cinta or bg yg berpartner tp tlh beralih arah kpd org lain dlm erti kata lain udah berubah ati dan terjatuh cinta kpd org lain..ish2 sian partner die ek klo dia berpaling ati kt org len..ha ni dia tanda2 yg ada kt korg yg menandakan anda telh terjatuh cinta...


1)kamu slalu ingin melihatnya dan merasakan dia adalah sgt istimewa dlm erti kata lain kamu ingin terokai dgn lebih mendalam ttg si dia (dia suka makan pe,warna kesukaan dia, pe yg dia suka buat time lapang etc.)


2)kamu asyik teringatkan dia bila tdk bertemu dan kamu senyum2 kambing bla terbayangkan wajah si dia dan yg plg kronik kamu smpai terbawa2 dlm mimpi moon kamu itu hikhik..kes berat neh


3)ha bg yg pemalu cm aku neh,,kamu akn sembunyi2 usha2 dia sama da dari jauh atau dari dkt..aik cm ada pengalaman je ni


4)bila ja anak mata kamu bertemu dgn anak mata dia kamu jd x keruan dan jantung kamu bgai hendak tercabut dan plg kronik kamu akn jd x tentu arah mybe kamu akan cpt2 larikan diri dr dia hikhik,,kalo la dia teperasan mawu malu kamu dibuatnya


ada lagi tanda2 yg seangkatan dgnnya..tp aku tawu kamu suma msti da sedia maklum kan tanda2 len pas membaca tanda2 yg aku berikan di atas tu..emmm sma2 la kta renung2kan
tp yg pastu aku mmg sudah jatuh cinta lagi hikhik..(msti korg nk tgk org yg wat ati aku cair lg kn??)



(aku terpegun melihat kehensemanmu wahai sang pujangga yg membuat ati aku cair)

jom layan lagu matta "jatuh cinta lagi" dulu

pertamaku melihatmu bergetar rasa hatiku
berdebar-debar jantungku mungkin ku suka padamu
ketika ku melihatnya berdetak-detak di dada
mungkin itu suatu pertanda bahwa ku suka padanya
dia atau dia, ku pilih yang mana
aku pusing untuk memilihnya

reff:
jatuh cinta lagi
lagi-lagi ku jatuh cinta
aku jatuh cinta kepada setiap wanita
jatuh cinta lagi
lagi-lagi ku jatuh cinta
harus bagaimana ku ingin memikirkannya

layaknya seorang pria ku coba untuk setia
mencintai satu wanita tetapi aku tak bisa

dia atau dia, yang harus ku cinta
aku pusing untuk memilihnya

repeat reff

dia atau dia, ku pilih yang mana
aku pusing untuk memilihnya


ha..da bes ke nyanyi ke..kenalkan ini lah pujangga ati aku itu :p




aku tlh jatuh chenta dgn makhluk di atas neh hikhik..sbb dia len dari yg len..macm2 ada :p

p/s:layanla kesengalan aku ye..aku tawu mmg aku sengal malm neh,sbb ak pening cari idea nk wat report practical training aku tu..help me pleaseeeeeeeeeee!!!wawawa

10 comments:

  1. tetibe leh ternyanyi pulak masuk sini :D

    ReplyDelete
  2. azuan: enmm jatuh cinta skali gus msti angau kn..ye la kan cinta tgk nk berputik la katakan hehe

    cik epal: hah mmg suh nyanyi pn..hikhik

    ReplyDelete
  3. huhu,,, mmg best,,,
    lg2 klu dpt mimpi,,
    cm xnk bgun huhu,,,

    ReplyDelete
  4. patut r ble usha miranda kerr showcasing victoria closet aku mcm berdebar2 je

    ReplyDelete
  5. slpa me plz: hehe..mimpi ea mimpi betemu dgn putera raja pn besh jgk..=p

    ihsan huhu..welcome to my blog =p
    tu jatuh cinta la tu..bkn sy yg kate tp doc. cinta yg kata gitu =p

    ReplyDelete
  6. dah lama tak dengar lagu matta tu :)

    ReplyDelete
  7. besa la kejap je hit pastu tenggelam le sdikit demi sedikit =p

    ReplyDelete
  8. tetiba lagu matta...hehehe
    best gak lagu tuh :p

    ReplyDelete
  9. haha..lagu tu hot kejap je;.pastu tenggelam le dia..bie pn tawu ek lagu tu ..jom nyanyi sesama hehe

    ReplyDelete

sesi ramah mesra jgn malu jgn segan yer