Sunday, August 16, 2009

~!!! ThAnKs To YaNa !!!~

tuera wif ayana during our trip to astro n PSN..


bebanyak2 tima kasih kepada AYANA ASHAM :-) hehe..
tanpa pertolongan dan tunjuk ajar die..
x de la menjadi blog ni..
nk arapkan aku explore sendiri perghh..
x da makna nya..
arapkn minat je nk berblog tp perlukan ASSISTANT..
wajarkah begitu??? (malas la tu maknanya kn!!)
SO..





mulai saat ini aku akan..
isikan masa bohsan aku itu..

dgn berblog n bercerita apa2 yg patut nti..

SO LAGI..

kiTa N'JoY.. YaHOoolo..
HuRRREEYYYY
~~ nGee ~~

4 comments:

  1. akhirnya...leh menyibok kat cn
    so sifu doh ajor....kena la tunjukkan bakat yg terpendam itu k...

    aja aja fighty

    ReplyDelete
  2. hehe..okeyh sifuku..
    besama berganding bahu...lalala hehe
    tp x sehebat sifu kot..
    kta ni kdg2 hangat2 tahi kambing jew huhu

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

    Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila
    klik disini.

    Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

    "SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

    P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
    DISINI

    "Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
    Wallahualam.

    "Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

    blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

    ReplyDelete

sesi ramah mesra jgn malu jgn segan yer